ΓΕΛΑ ΜΟΥ


Αν καταφέρεις να δημιουργήσεις το τώρα όπως σου αξίζει ταυτόχρονα κερδίζεις ένα όμορφο παρελθόν και οι συνέπειες του θα σου προσφέρουν στο παρόν του αύριο ένα όμορφο μέλλον ! Θέλω τον καπνό από τα τσι392769_tumblr_m650lqw3yA1qz4d4bo1_500γάρα μου πολύχρωμο…κουράστηκα να μας βλέπω μέσα σε τόσο γκρι !
Θέλω εσένα να χαμογελάς από μέσα σου…σαν να μαθαίνεις για πρώτη σου φορά πως είναι…σαν να πάψουν τα χείλη σου να θυμούνται μηχανικά αυτή τη διαδικασία…Θέλω να την μάθεις πάλι από την αρχή !
Θέλω και εσένα που πλέον χαμογελάς να μείνεις στο παρόν μου για να με μυήσεις ξανά στο μειδίαμα , να παλέψουμε μαζί στο τώρα μου και να γεμίσ380317_3594612515677_910005645_nω χρώματα το παρελθόν και το μέλλον μου !
Θέλω τα υπέροχα πλάσματα γύρω μου να παλεύουν με αυτά τα χρώματα και αν χρειαστεί να θυσιαστούν για αυτά ας είναι το αποτέλεσμα μία πολύχρωμη αφηρημένη τέχνη !
Θύμισε μου πως είναι να ζεις το παρόν και εγώ θα σου χτίσω ένα πολύχρωμο μέλλον ! Έτσι και αλλιώς το παρελθόν και το μέλλον μου ήταν και θα είναι τα ''παρόν'' μου μαζεμένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis