Για τα γεγονότα στο Χυτήριο

….Και για  τα γεγονότα που θα δημιουργούνται στο κάθε Χυτήριο αυτής της χώρας !

Ένας Αλβανός , μία παράσταση , μία θρησκεία , μία ακροδεξιά , και ένα ποίμνιο !

Σε ένα παράλληλο σύμπαν η μίξη όλων αυτών θα έκαναν τον κόσμο μας πολύχρωμο!

Σε αυτό το σύμπαν όμως και σε αυτό τον τόπο , το μιξ όλων αυτών κάνουν τον κόσμο μας απλά επικίνδυνο !

clip_image002

Τα αδικήματα πολλά και ξεκινούν από τον άνθρωπο ,  ο οποίος δεν εξήγησε ποτέ για ποιο λόγο είναι Αλβανός , για ποιο λόγο αναπνέει , για ποιο λόγο πατάει ελληνική άσφαλτο και γιατί υπάρχει γενικότερα ! Ακολουθεί το μεγάλο ‘γιατί’ προς το έργο που τόλμησε να αναφερθεί σε συγκεκριμένη θρησκεία ( αν αναφερόταν σε κάποια άλλη , έξω από το χυτήριο δεν θα συγκεντρωνόντουσαν ούτε οι γάτες στους κάδους σκουπιδιών) ! Και τέλος ένα τεράστιο ‘κατηγορώ’ στους θεατές που επέλεξαν να κάνουν πλούσιο τον Αλβανό δίχως λόγω ύπαρξης που λέγαμε ποιο πάνω , και να χειροκροτήσουν τους αφορισμένους (πλέον ) ηθοποιούς !

clip_image001

Μπλέξε θρησκεία πολιτική (και ενίοτε επιστήμη) και έχεις εθελοντικά έτοιμο υποχείριο σου έναν λαό που γαλουχήθηκε με το δόγμα πατρίς-θρησκεία-οικογένεια!

Το θλιβερό είναι πως αρκετοί από τις νεότερες γενιές έχουν προλάβει να γαλουχηθούν και αν όχι είναι πρόθυμοι να διαιωνίσουν το δόγμα !

Το επικίνδυνο είναι πως οι περισσότεροι από αυτούς δεν αντιλαμβάνονται πως ο δούρειος ίππος που τους τάζεται και θα τους χαριστεί , είναι βόμβα που θα σκάσει ξαφνικά και αστραπιαία στα χέρια όλων μας !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis