‘ΙΔΙΑΖΟΝΤΩΣ ΕΙΔΕΧΘΕΙΣ’

Στις 19 Ιουλίου του 2010 , δολοφονείται ο Σωκράτης Γκιόλιας , ενεργός δημοσιογράφος , διευθυντής , συντάκτης και συνιδρυτής δημοφιλούς ιστότοπου!

Η ευθύνη αναλαμβάνεται από τρομοκρατική οργάνωση ! Στα χέρια της αστυνομίας επέρχονται αρχεία και σκληροί δίσκοι του δημοσιογράφου ! Επικρατεί φασαρία πλήθους , θόρυβος σχολίων και αναρτήσεων , δημιουργία ομάδων συμπαράστασης!

Τα φώτα πέφτουν στον άνθρωπο , στον δημοσιογράφο , στο διαδίκτυο , στην αλήθεια ! Θα επικρατήσει οργισμένος θόρυβος διαδικτύου και ΜΜΕ , με φωνές των περισσοτέρων μας ! Σταδιακά τα φώτα θα σβήσουν και ο άνθρωπος , ο δημοσιογράφος , το διαδίκτυο , η αλήθεια , θα επέλθουν στην λήθη (?) .

Οι αντιφάσεις αρκετές και η σιγή της αστυνομίας και των ΜΜΕ εκκωφαντική !

Τον Οκτώβριο του 2012 , δέκα περίπου εκατομμύρια πολίτες , μαθαίνουν για την ύπαρξη μιας λίστας και προσπαθούν να ακολουθήσουν με τις δηλώσεις των αρμοδίων , την διαδρομή της , με τέρμα το άπειρο της ανυπαρξίας της ! Τα ερωτήματα πολλά , οι αντιφάσεις μεγαλύτερες από ποτέ , το κυνήγι του χαμένου θησαυρού αλλάζει συνεχώς κανόνες και όρους , και ο θησαυρός αλλάζει χέρια , διαδρομή και κατάληξη!

544240_3594613115692_195930523_n

Στις 29 Οκτωβρίου του 2012 , συλλαμβάνεται ο Κώστας Βαξεβάνης , ενεργός δημοσιογράφος , παρουσιαστής , συντάκτης , διευθυντής , ιδρυτής περιοδικού !

Καλείται να αναλάβει ευθύνες καθώς ήταν ο πρώτος νικητής του κρυμμένου θησαυρού ! Η λίστα δημοσιεύεται , επέρχεται η σύλληψη , και τα φώτα θα πέσουν στον άνθρωπο , στον δημοσιογράφο , στο διαδίκτυο , στην αλήθεια ! Επικρατεί φασαρία πλήθους φωνών παγκόσμιων και εγχώριων ! Οι αντιφάσεις πολλές , τα πρώην ψέματα της αστυνομική διαδικασίας και οι ‘αλήθειες’ των ΜΜΕ εκκωφαντικά κωμικοτραγικά ! Θα επικρατήσει οργισμένος θόρυβος διαδικτύου και τύπου και θα επέλθει η λήθη (?) .

Κοινώς παρονομαστής όλων αυτών είναι η στέρηση . Στέρηση της ελευθερίας και ενίοτε της ίδιας της ζωής ! Το έθνος αυτό κάποτε ανακάλυψε τις ελεύθερες φωνές ! Το ίδιο έθνος στα χρόνια μας πρόσθεσε με ψιλά γράμματα τους όρους τιμήματος αυτής της ελευθερίας !

Ο άνθρωπος , ο δημοσιογράφος , το διαδίκτυο , η αλήθεια , είναι τα όπλα και η κατάρα ενός έθνους σαν και αυτού ! Περηφανεύεται πως τα έχει κατακτήσει , σπεύδει να τα υπερασπιστεί προστατευμένο και εκ του ασφαλούς , ζει ενοχικά με το τίμημα που πληρώνει , θα ζήσει φοβικά με το που επέλθει η λήθη (?) .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis