ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ

Κάπου ανάμεσα τρίτη ελιά δεξιά και τέταρτη από τα αριστερά….

Η Ελλάδα μαζεύει το λάδι που της ‘βγήκε’ όλη τη χρονιά !! Οι απανταχού ‘άσωτοι’ αγρότες ‘συνωστίζονται’ σε πατρικά και εξοχικά σπίτια , στρώνουν λινάτσες , παίρνουν τις βέργες , σκαρφαλώνουν στις κορυφές σαν την ελληνική εκδοχή του ταρζάν , και θα είναι για ακόμη μια φορά σε έναν από τους τόπους της ‘ανάπτυξης’ που ψάχνουμε εδώ και 4 περίπου χρόνια !!

Πιστοί στο ραντεβού με τα χρυσά δέντρα αυτής της ιστορίας , και φέτος θα ξεκινάνε χαράματα και θα τελειώνουν νωρίς το απόγευμα , έως ότου συγκεντρωθούν οι καρποί και κλειστεί το ραντεβού στο ελαιοτριβείο!

Πιστοί λοιπόν και φέτος στη παράδοση , που μάλλον μυρίζει μεταμόρφωση σε επιτακτική ανάγκη επιβίωσης ,,,, πιστοί στην ιεραρχία της ‘καραμελωμένης πλέον πυραμίδας’ της μεσογειακής διατροφής,,,,,και πάντα πιστοί στην ενημέρωση του timeline !!!

clip_image002(nan8iela8keto's photo http://instagr.am/p/R5OERnJfEk/ )

Οι γνήσιες αστικές ψυχούλες , μετά από τα τριήμερα έκθεσης τους στους αγρούς και στους καθαρούς αγέρες , θα οραματίζονται και πάλι άγιες εξατμίσεις και λίγο μαγικό τσιμέντο ,,,,θα επιστρέψουν στις βάσεις τους,,,,θα αποθηκεύσουν τους τενεκέδες με το λαδάκι τους στο ντουλάπι,,,,,θα ανοίξουν το pc τους και μετά το ποστάρισμα των επεξεργασμένων εικόνων της αλήθειας τους ,,, θα επιστρέψουν στους θορύβους!!

Και κάπως έτσι θα ανανεωθεί το ραντεβού με την παράδοση , την ιστορία και την ‘χαμένη ανάπτυξη’ , για την επόμενη χρονιά ,,,,, Γλυκός Νοέμβρης θα είναι πάλι ,,,,,, Γνωστά πρόσωπα θα είναι και πάλι εκεί ,,,, Γνωστά πατρικά θα ανοίξουν τις πόρτες τους ,,,,, Ζεστά παπλώματα θα στρωθούν για τις στρωματσάδες ,,, Κλασικές αληθινές εικόνες θα επεξεργαστούν ξανά στο βωμό του σύγχρονου και μαγικού μισοφαγωμένου μήλου,,,,

BE THERE!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis