Σαλόνικα Δεν Έχεις το Θεό Σου .

Αυτή η πόλη ώρες ώρες είναι τόσο όμορφη που ‘δεν έχει το Θεό της’ .

Σέξι και νωχελική όταν είναι βροχερή , μελαγχολική και σχεδόν ποιητική όταν είναι μουντή , τσαχπίνα και βαλκάνια όταν έχει ήλιο .

Ήλιος , θάλασσα , πολύχρωμος κόσμος , μουσικές και σουσάμια σφηνωμένα στα πλακόστρωτα , είναι ικανά να κάνουν μέχρι και τον γραφικό τοπικισμό να μοιάζει απαραίτητος .

1256532_1445679139003038_851227421_n

Όταν αγαπάς δικαιολογείς και μην τρέξετε να το αρνηθείτε . Το κάνετε . Το κάνω , το κάνεις , το κάνει , το κάνουμε !

Έτσι ώρες ώρες αυτή η ομορφιά σε κάνει να δικαιολογείς το χάος του κυκλοφοριακού που δημιουργεί η βροχούλα , την υγρασία που φριζάρει τα μαλλάκια σου στη μουντίλα , τα περιστέρια που μπερδεύονται δίχως ένστικτο και προσανατολισμό στα πόδια σου όταν λιάζονται .

Κάτι τέτοιες εκπλήξεις σε κάνουν ώρες ώρες να τα ξεχνάς όλα , να της συγχωρείς τα ασυγχώρητα , να την μισείς και να την λατρεύεις ταυτόχρονα όπως σε κάθε γνήσια σχέση πάθους .

1000974_1445679102336375_1368075323_n

Αφού δεν γίναμε βατραχάκια από τις βροχές του Μάρτη και με την ΕΜΥ να διαβεβαιώνει για μπόλικο ήλιο , μπορούμε πλέον να παραμείνουμε πρίγκιπες και πριγκίπισσες και να ξεκινήσουν τα ανοιξιάτικα φιλιά χωρίς το φόβο μεταμόρφωσης.

πι ες 1 . αγαπημένοι ‘γαλαζοαίματοι καρδιάς’ όσο άτυχοι και αν νομίζετε πως είστε στους μικρόκοσμούς σας , φιληθείτε άφοβα καθώς υπάρχει λόγος που στο παραμύθι ο βάτραχος έγινε πρίγκιπας και όχι το αντίστροφο .

πι ες 2 . ντου δατ , δε γουέι , μπάντερλφλαις εντ μπερντς ντου .

πι ες 3 . τιμής ένεκεν στον πρώτο ηλιόλουστο καφέ της σαλονικιώτικης άνοιξης , με #δήμητραγιατουςφίλουςμούτα και με έναν κόσμο τόσο μικρό όσο χρειάζεται για να μην διανύουν μεγάλες αποστάσεις πρόσωπα και ονόματα ανάμεσα στα τσιγάρα σου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis