Παρ|αισθήσεις

Για το πότε έγιναν οι παραισθήσεις το νέο μας αντικαταθλιπτικό, χαμπάρι δεν πήραμε .

Χαρακτηριστικά μίνι παραδείγματα…

10906038_1001040846590725_5273417786592902158_n

 

Να βλέπεις τη μουντίλα του καιρού και να πείθεις τον εαυτό σου ότι βρίσκεσαι Λονδίνο για να την παλέψεις (Xριστίνας speaking)..

Να ακούς πρωί πρωί Republic για να νομίζεις πως περπατάς κάπου στη ΝΥ και όχι στην αγουροξυπνημένη Εγνατία (που και πάλι κούκλα είναι αλλά να χαμε να λέγαμε τις όμορφες ξενομανίες μας)..

Να στριμώχνεσαι στα λεωφορεία δοκιμάζοντας τις αντοχές σου σε αναπνευστικό, ακοή, και ευελιξία κινήσεων (κινήσεις και στάσεις σώματος που δεν είχες καν φανταστεί πως είχες τη δυνατότητα να κάνεις) και ταυτόχρονα να φαντάζεσαι πως τελικά το μετρό της πόλης παραδόθηκε και μάλιστα εξυπηρετεί και τόσο κόσμο .

Να ετοιμάζεις Δελτία Τύπου και για να αποδώσεις, να ακούς ήδη τα χειροκροτήματα σχετικής λαοθάλασσας στα Πούλιντζερ και ενώ μεγαλώνεις με μαθηματική ακρίβεια εσύ να έχεις την αίσθηση πως είσαι ακόμα ενστικτωδώς και μετά βίας 20..

Το φλερτ να αγκομαχάει να παραμείνει στο τοπ τεν της εβδομάδας σου και εσύ να νομίζεις πως είσαι το λιγότερο κοριτσάρα η “Μπελούτσι της Ελλάδας” με το τζινάκι των 19.95 …

πι ες. Τώρα ή που φταίνε τα μπόλικα παραμύθια της παιδικής ηλικίας που έπλασαν μια μπαμπάτσικη και τροφαντή φαντασία .

πι ες 2 . Ή που φταίει η άτιμη πραγματικότητα που ξυπνάει τις άμυνες των εγκεφαλικών σου κυττάρων για να μην παραδοθούν ανελέητα και πέσουν αμαχητί στην ζόρικη αρένα της .

πι ες 3 . Μην προλάβετε και αφήσετε τις παραισθήσεις να σας πάνε και καλά στην έλλειψη σεχχ , γιατί φροντίσαμε να είναι το μόνο που κυκλοφορεί αβέρτα εύκολα και ανελλιπώς, φουσκώνοντας ακόμα περισσότερο σαν μπαλόνια τις παραισθήσεις μας, νομίζοντας πως επειδή “το κάνουμε” όντως κάτι ‘κάνουμε’ και στη ζωούλα μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis