Τalk Dirty To Me #SKG

Μίλα μου βρώμικα μωρή Θεσσαλονίκη. Πες και εσύ "Εβραίος" .

O K. και η αθυρόστομη γρανίταΥπάρχουν πλάσματα στην πόλη που την λέξη "Εβραίος" την λένε ψιθυριστά κοιτώντας σε με γουρλωμένα μάτια πάντα με νόημα τύπου "με πιάνεις..." .
Όχι ότι τους "πιάνεις" απαραίτητα , αλλά κάτι καταλαβαίνεις από την όλη φάση τύπου "λέω ψιθυριστά το όνομα του εξ-από-δώ γιατί άμα το ακούσει θα είναι σαν κάλεσμα και θα έρθει..." .


Δύο φορές μέσα σε δύο μέρες από δύο ντόπιους. 
Εντάξει οι ντόπιοι ήταν τρεις (αλλά θα ήταν ένα ωραίο παιχνίδι αριθμητικών συμπτώσεων).
Θ για Θεσσαλονίκη


Ο πρώτος ψιθύρισε πως "την εποχή του μεγάλου εμπορίου στην περιοχή, το χρήμα το κινούσαν μόνο Εβραίοι. Έλληνας δεν έμπαινε για εμπόριο όσο υπήρχαν" . (Η πιο έξυπνη κίνηση Έλληνα έβερ. Εντάξει το "εμπόριο" δεν είναι και στα ατού του) 


Ο δεύτερος θίχτηκε με ξεναγό που άκουσε να εξηγεί σε τουρίστες πως "κάποτε ο πληθυσμός της πόλης ήταν περίπου 80% εβραϊκός) . (το πρόβλημά του ήταν μάλλον στατιστικό)Και ο τρίτος με πόνο ψυχής μετά από μισάωρο, παραδέχθηκε πως οι Εβραίοι άφησαν στο σημείο "διατηρητέα" ενώ η γενιά του άφησε "σιχτιριτέα" . (tough love θαρρώ πως λέγεται αυτό) 


Στο σημείο που οι μισοί της πόλης ψάχνουν να βρουν την υποσχεθείσα urban life και άλλοι ζούνε την προς το παρόν ligo-up-ola life...


...ίσως πετύχεις και κανέναν που παλεύει να βρει αν όντως η Βαλαωρίτου και τα πέριξ είναι κάτι παραπάνω από αυτά που δείχνει. 


Υ.Γ. Πρόταση ενός εκ των αγνώστων νέων φίλων της περιοχής, είναι να γίνει η Θεσσαλονίκη "κέντρο σεξτούρισμ, να χεστεί στο τάλιρο" . Κυριολεκτική παράθεση λέξεων. 

Υ.Γ2. Ο φίλος ζήτησε η Ιδέα του να προωθηθεί .

|για πιο στρωτές σκέψεις σύντομα @ SKG grams 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

© agave a damn
Designed by K. Athanasiadis